23948sdkhjf

Dansk Energi Service solgt

Exodraft, der er leverandør af systemer til mekanisk skorstenstræk, har styrket sin kapacitet på nøglefærdige varmegenvindings- og energitekniske løsninger til industrien med købet af 60 pct. af aktiviteterne i Dansk Energi Service.

Dansk Energi Service (DES) er et service- og entreprenørfirma, der beskæftiger sig med alle former for energitekniske anlæg til fjernvarmeværker samt store og mellemstore industrier. Inden for disse områder forhandler og installerer DES brænder- og kedelanlæg med udstyr til varmt- og hedtvand, hedtolie samt dampanlæg med totale styrings- og overvågningssystemer – som både del- og totalentrepriser.

Administrerende direktør i Exodraft, Jørgen Andersen, udtaler:

- Selskaberne i DES og deres forretningsområder er spot on på vores strategi inden for industriel varmegenvinding og energitekniske løsninger. Produktsortimentet passer som en naturlig forlængelse af Exodrafts nuværende produktprogram, ligesom aktiviteterne i DES vil støtte os ved gennemførelsen af vores nuværende turn-key-aktiviteter. Samtidig vil vi have en god base i Danmark med mulighed for ekspansion til andre lande.

Desuden udtaler administrerende direktør og medejer med 40 pct. i DES, Palle Jensen:

- Vi er stolte over, at Exodraft har udset sig DES som den ideelle virksomhed til at udbygge deres aktiviteter og produktgrundlag. Vi ser med stor glæde frem til samarbejdet og til at arbejde for en udvidelse af aktivitetsniveauet inden for industriel varmegenvinding, ikke kun i Danmark, men også i andre lande.

DES vil fortsætte som et selvstændigt datterselskab til Exodraft Systems, og der ikke er planlagt nogle ændringer på DES’ nuværende lokalitet i Vejle.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094