23948sdkhjf

Ny direktør for Connected Wind Services

Kent Hougaard er udpeget som ny administrerende direktør for Connected Wind Services Danmark.

49-årige Kent Hougaard har mere end 25 års erfaring i vindmøllebranchen, blandt andet fra NEG-Micon og Vestas, og har de seneste ni år været henholdsvis key account manager og salgschef hos Connected Wind Services.

Som ny administrerende direktør kommer han blandt andet til at stå med ansvaret for opbygningen af et stærkt netværk af leverandører af reservedele.

- Vi vil stadig have det samme fokus og yde de samme serviceydelser, hvilket betyder, at vores mange kunder landet over i Connected Wind Services Danmark A/S ikke vil komme til at mærke noget til ændringerne. Vi vil stadig sælge reservedele og foretage up-tower-service på hovedaksler og gearkasser samt levere komplette hovedkomponent-løsninger, siger Kent Hougaard.

Connected Wind Services er et af Europas førende uafhængige serviceselskaber på vindmøllemarkedet med afdelinger i Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig. I 2016 blev virksomheden med domicil i Balle på Djursland overtaget af det store, tyske energiselskab EnBW, Energie Baden-Württemberg AG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313