23948sdkhjf

Elektroniske termostater skal nedbringe varmeudgifter i Odsherred

TrickleStar's elektroniske termostater skal i et stort energispareprojekt sikre varmebesparelser i Odsherred Kommune.
SmartRadiator produkterne installeres i en stor del af kommunens ejendomme i Nykøbing Sjælland for at nedbringe varmeforbruget. Varmeforbrugere under Nykøbing Sjællands Varmeværk får også mulighed for at købe samme termostat og indgå i energispareprojektet.

- Det næste skridt for at opnå en yderligere reduktion i energiforbruget i kommunens bygninger var at opnå en besparelse på varmeforbruget i det enkelte rum, og derfor har vi nu investeret i elektroniske termostater fra TrickleStar, som opsættes på alle radiatorer i Sundhedscentret, klub- og mødelokalerne i Hallerne i Asnæs, skolerne og børnehaverne i Nykøbing Sjælland, siger energikonsulent Torsten Gaarde.

- Og næste skridt er at hjælpe borgerne med at sænke energiforbruget, hvorfor TrickleStar tilbyder borgerne at få samme termostater installeret i deres hjem. For at måle de reelle energibesparelser, har vi indledt et samarbejde med Nykøbing Sjælland Varmeværk, som er det største samlede energiforsyningsselskab i kommunen, til at udføre fjernaflæsning af kommunens og husejernes fjernvarmemålere, tilføjer Thomas Jørgensen, direktør hos TrickleStar.

- Det er vores helt klare opfattelse, at styring af temperaturen på rumniveau er vejen frem for yderligere energibesparelser, siger Torsten Gaarde.

- Det er det første stor skala energispareprojekt i Danmark, som udføres via et tæt samarbejde mellem en kommune, et fjernvarmeselskab, lokale installatører og en virksomhed som TrickleStar. Kommunen er ved at installere SmartRadiator produkterne i en stor del af de kommunale bygninger i Nykøbing Sjælland, og det er målet at få så mange husejere og virksomheder med i projektet som muligt. Ved hjælp af fjernaflæsninger udført af Nykøbing Sjællands Fjernvarmeselskab kan vi måle de reelle energibesparelser i forskellige typer bygninger, siger Thomas Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078