23948sdkhjf

E.On sælger varmeforsyning

Nykøbing Sjælland Varmeværk har overtaget E.On’s varmeforsyningsanlæg i Annebergparken.
Dialogen mellem E.On og Nykøbing Sj. Varmeværk har stået på i en årrække, og med etableringen af varmeværkets solvarmeanlæg på Getsøvej, der ikke ligger langt fra Annebergparken, vurderede begge parter, at en overdragelse var det mest optimale for Annebergparkens 64 varmekunder.

Målet med overdragelsen er at sikre, at varmekunderne i Annebergparken fremadrettet får en grønnere varmeløsning via en varmetransmissionsledning fra solvarmeanlægget, som har været under behandling og godkendelse i Odsherred kommune.

- Vi har gennem længere tid arbejdet grundigt i E.On for at sikre grundlaget for attraktive varmepriser og høj forsyningssikkerhed. I Annebergparken har den bedste løsning været at overdrage anlægget til Nykøbing Sj. Varmeværk. På den måde vil vores kunder fortsat være i kompetente og trygge hænder, så vi glæder os over den gode måde, som stafetten nu kan gives videre på, siger direktør i E.On Varme Danmark, Henrik Rasmussen.

I forbindelse med ejerskiftet vil alle eksisterende kundeforhold og ejerskabet af selve varmedistributionsnettet og produktionsanlægget blive overdraget til Nykøbing Sj. Varmeværk.

- Det er en aftale, som er fair og rimelig for alle – varmeværket, E.On og varmeforbrugerne i Annebergparken. Derfor var udvidelsen af varmeværkets forsyningsområde til Annebergparken på varmeværkets generalforsamling her i efteråret, og det blev til et ja. Varmeforbrugerne i Annebergparken har i nogle år haft højere varmepriser end i Nykøbing, og vi er overbeviste om at sammenlægningen med Nykøbings varmeproduktionsenheder, herunder solvarmeanlægget, kan medvirke til lavere varmepriser i Annebergparken, siger varmeværkets bestyrelsesformand René Pape.

Anlægget består af en varmeproduktionsenhed, der fyrer på naturgas, samt et varmedistributionsnet til de opvarmede bygninger. Desuden forskellige tekniske anlæg og varmemålere.

Ingen af E.Ons medarbejdere er en del af overdragelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14