23948sdkhjf

Nyt navn koster dyrt hos Klima-Dan

Efter folketingsvalget i sommeren 2019 er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet blevet til Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Klimaet er rykket forrest – og den lille navneændring har kostet skatteborgerne rundt regnet 141.256,20 kroner. Det fremgår af et svar som klimaminister Dan Jørgensen har sendt til Folketingets Klima-, Energi- og Forsyningsudvalg.

Det skriver Ekstra Bladet. 

Ændringen er lille og fuldstændig ubetydelig, lyder det fra Venstres klimaordfører Thomas Danielsen. Han mener ikke, at der har været grund til ændringer, når ressort-området ikke er ændret. Han finder i det hele taget navneændringen besynderlig.

Han påpeger, at man reelt ikke har opnået nogen værdi for pengene.

- Om man havde købt marcipanbrød eller lavet navneændring, det havde skabt en lige stor værdi for samfundet. Det er det, jeg synes er problematisk. Jeg håber bare, at det går op for Dan Jørgensen, at han gerne må tænke sig om, inden han bare bruger løs af skatteborgernes penge på den her måde, siger Thomas Danielsen (V).

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra klimaminister Dan Jørgensen, men han henviser blot til det svar han har sendt til klima-, energi- og forsyningsudvalget.

De 141.256,20 kroner er blandt andet gået til nye visitkort, kuverter og kort, opdatering af skabeloner, ændring af logoer, domæneskift og ændringer hos Statens it.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093