23948sdkhjf

Energifond vil målrette milliard til almene renoveringer

For at fremme energirenoveringer i den almene boligsektor vil PKA’s energifond Sustain Solutions øremærke minimum 1 mia. kr. til projekter

Sustain Solutions, der specialiserer sig i energirenoveringer og driver en fond for pensionsselskabet PKA, vil målrette 1 mia. kr. til energirenoveringer i almene boliger de kommende år.

I 2015 investerede PKA 300 mio. kr. i energifonden Sustain Solutions, der ud over finansieringen også står for gennemførelsen af energirenoveringer i ejendomme som totalentreprenør. PKA’s energifond har hurtigt fået ben at gå på, og derfor vil Sustain Solutions nu etablere en ny, der udelukkende skal være målrettet almene boliger.

- Vi har igennem den seneste tid evalueret på vores 25 almene projekter. Projekterne har vakt tilfredshed hos boligforeningerne og har leveret på de forventede besparelser og afkast. Vi har derfor på det seneste møde i ejerkredsen hos Sustain Solutions taget en beslutning om, at vi gerne vil øremærke en milliard til den almene sektor. Vi ved, at projekterne er der, og vi er i dialog med flere pensionskasser, som gerne vil give tilsagn, såfremt den almene sektor er interesseret, siger adm. direktør Christian Niepoort fra Sustain Solutions.

Læs hele artiklen på Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078