23948sdkhjf

Arcon-Sunmark styrker den internationale organisation

Sebastian Schindler er ny chief project officer hos Arcon-Sunmark.

Han har mere end 15 års erfaring med projektledelse og byggeri inden for sektoren for vedvarende energi og kommer fra flere ledende stillinger hos vindmølleproducenten Nordex.

Arcon-Sunmark har især store forventninger til Sebastian Schindlers viden om tender og turnkey management på globalt niveau:

- Det globale marked for store solvarmeanlæg vokser, og som virksomhed er vi nødt til at fortsætte internationaliseringen af vores arbejdsmåder. Sebastian ved, hvordan projekter udvikles og ledes på et voksende marked uden grænser, og det vil være en hjørnesten i vores succes fremover, siger Thomas Karst, administrerende direktør i Arcon-Sunmark.

Efterspørgsel efter nøglefærdige anlæg
Ifølge Arcon-Sunmark-direktøren går energiselskaber og beslutningstagere i stigende grad efter virksomheder, der kan levere nøglefærdige anlæg og håndtere selv de mest komplekse projekter.

- Vi har unikke resultater bag os, men vi er nødt til at holde fokus og fortsætte med at udvikle endnu bedre måder at håndtere vores projekter på, så vi forbliver forrest i feltet og kan tilbyde omkostningseffektive højkvalitetsløsninger til markedet, siger Sebastian Schindler, chief project officer, Arcon-Sunmark.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11