23948sdkhjf

Skralde-fadæsen fortsætter: Vognmand klager over Sønderborg-udbud

Gråsten-vognmanden Knud Erik Heissel A/S giver ikke op uden kamp. Selvom udbuddet på renovationskørsel fra 2020 i Sønderborg Kommune er afsluttet og spanske Urbaser er kåret som vinder, så har vognmandsvirksomheden nu valgt at klage over afgørelsen.

Det har ellers allerede taget ikke mindre end tre forsøg at gennemføre udbuddet. Det skriver Jydskevestkysten.

Knud Erik Heissel A/S havde det laveste bud, men løsningen blev vurderet som det dårligste samlede tilbud, når man også tager højde for kvalitet af kundeservice, miljø og arbejdsmiljø.

Men det er Knud Erik Heissel A/S ikke enig i.

- Det er korrekt, at Heissel har klaget. Men det overrasker mig sådan set ikke efter det her forløb, at der ville komme en klage. Men nu skal COWI så svare på den klage, og så må vi se, om Heissel er tilfreds med det svar - eller om de vil gå videre i klagesystemet, siger bestyrelsesformand Tom Hartvig Nielsen, Sønderborg Forsyning A/S til Jydskevestkysten.

Dermed kan historien om det stormomsuste udbud i Sønderborg altså risikere at få endnu et kapitel. Sagen startede, da det kommunaltejede Sønderborg Forsyning selv vandt udbuddet, til en pris der siden skulle vise sig at være behæftet med regnefejl. Derfor måtte udbuddet gå om, og i anden omgang blev Renonorden kåret som vinder.

Men så lavede Cowi en fejl i udbudsprocessen omkring krav til elbiler, og så væltede taburetten under direktøren i Sønderborg Forsyning, Lars Riemann. I tredje omgang er udbuddet gået til Urbaser, der har opkøbt Renonorden, som altså har genvundet opgaven.

Det har ikke været muligt for Jydskevestkysten at indhente en kommentar fra Knud Erik Heissel A/S, og dermed er det heller ikke klart, hvad klagen drejer sig om.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078