23948sdkhjf

Susi Partners køber dansk vindmøllepark

Schweiziske Susi Partners køber onshore vindmølleparken Vindpark Handest Hede, som ligger i Mariagerfjord Kommune, af Eurowind Energy.

Det oplyser Eurowind Energy i en pressemeddelelse.

Vindpark Handest Hede blev kommissioneret i december 2017 og januar/februar 2018 og består af i alt seks Vestas V126 3,45 MW møller med opgraderet power mode til 3,6 MW.

Susi Partners har erhvervet fire møller med en kapacitet på i alt 14,4 MW, mens Eurowind Energy A/S og beboerne i det omkringliggende område beholder de øvrige to vindmøller i 50/50-ejerskab.

Susi-møllerne vil producere den tilsvarende mængde energi, der anvendes af ca. 10.000 husstande.

Eurowind Energy A/S fortsætter som Asset Manager på projektet – med sine 939 MW i administration er dette et vigtigt forretningsområde for virksomheden.

- Vi oplever stor interesse for vores forretning blandt professionelle institutionelle investorer, både med hensyn til salg af vindparker og asset management i og uden for Danmark. Vi er meget tilfredse med aftalen med SUSI Partners AG, og samtidig er vi stolte over det stærke og tætte samarbejde, som vi allerede har fået etableret, siger Jens Rasmussen, CEO i Eurowind Energy A/S.

Tidligere i år har Susi Partners købt Grønkær-projektet af Eurowind Energy A/S. Derudover er der ligeledes indgået Asset Management-aftale på de to vindmølleparker, Lønborg Hede II og Nøjsomheds Odde, bestående af i alt 17 møller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203