23948sdkhjf

Vikingegaarden klar med intelligent ladestander

22. august besøger klima- og energiminister, Lykke Friis, Vikingegaarden A/S for at løfte sløret for den allerførste prototype af den intelligente ladestander til elbiler, EVergreen.
Udviklingen af EVergreen ladestanderen sker med støttemidler fra EUDP i ryggen, idet Vikingegaarden A/S har fået en bevilling på godt 11 millioner kroner, der kommer til udbetaling i løbet af den toårige udviklingsperiode.

Nu er virksomheden således klar med den første prototype - og afsløringen af denne får prominent besøg, idet klima- og energiminister Lykke Friis lægger vejen forbi Vonge d. 22. august 2011.

- Vi er stolte af, at Klima- og energiminister Lykke Friis har fundet tid til at besøge Vikingegaarden. Det understreger, at regeringen bakker op om elbilerne og mener, at de har en fremtid i Danmark. Besøget understreger også, at regeringen værdsætter innovative virksomheder som Vikingegaarden, lyder det fra virksomheden.

Ud over at afsløre ladestanderen skal ministeren også have demonstreret, hvordan en elbil lades op med Evergreen. Opladningen kan ske ud fra et ønske om lade, mens strømmen er billigst, eller når den kommer fra vedvarende energikilder og er CO2-neutral, eller om man vil lade alene ud fra, hvornår bilen igen skal være køreklar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078