23948sdkhjf

Ny formand og sekretariatsleder i DIs affaldssektion

ARI, der er Affalds- og Ressourceindustriens sekretariat under Dansk Industri, har fået både ny formand og sekretariatsleder.

Ny formand er administrerende direktør Henrik Grand Petersen fra RGS Nordic, mens Niels Bukholt er tiltrådt som sekretariatsleder.

Det oplyser DI en pressemeddelelse.

ARIs nye formand, Henrik Grand Petersen, afløser salgs- og marketingdirektør i Marius Pedersen A/S, Jeanett Vikkelsøe. Jeanett Vikkelsøe er efter eget valg trådt tilbage som formand på grund af travlhed, men fortsætter i foreningens bestyrelse.

Den nye sekretariatsleder er uddannet jurist og tidl. lektor i miljøret og kommer senest fra en stilling som Chefkonsulent hos DTL – Danske Vognmænd, hvor han har haft ansvar for affald, genbrug, cirkulær økonomi, miljø og klima. Før det har han arbejdet i bl.a. Miljøstyrelsen med ansvar for cirkulær økonomi og ressourcehåndtering.

- Vi er ovenud glade for, at Niels har takket ja til stillingen som sekretariatsleder hos ARI. Han er en stor kapacitet inden for affaldsområdet og nyder med rette stor respekt blandt kollegaer og samarbejdspartnere. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi med Niels’ viden, kompetencer og netværk får endnu mere medvind til at skabe ensartede vilkår for affaldshåndteringen i Danmark, siger foreningens nytiltrådte formand, Henrik Grand Petersen, der er adm. direktør hos RGS Nordic.

Niels Bukholt afløser Marianne Munch Jensen, der har været sekretariatsleder i ARI siden stiftelsen i 2013. Hun har valgt at søge nye veje.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.146