23948sdkhjf

Natur-Energis adm. direktør skifter til SE

Rasmus Christensen har valgt at opsige sin stilling som adm. direktør for Natur-Energi, for at sætte sig i spidsen for SE Energisalg.
Rasmus Christensen grundlagde, sammen med private investorer, Natur-Energi tilbage i 2008 og har siden da stået i spidsen for virksomheden som adm. direktør. Nu er tiden kommet til at søge nye udfordringer.

- Jeg har haft 3 fantastiske år med Natur-Energi, men jeg er en person, der griber mulighederne når de byder sig. Og jeg ser et kæmpe potentiale i SE, som i mine øjne gløder af den samme lyst, som jeg selv har, til at rokke ved konventionerne om hvordan man kan drive energivirksomhed, ud fra devisen om, at kunderne skal stilles bedre. Jeg glæder mig til, sammen med medarbejderne i SE, at udvikle og tilbyde nye koncepter, der kan sætte de danske elkunder yderligere i centrum med bæredygtige løsninger, udtaler Rasmus Christensen, kommende chef for SE Energisalg.

SE vil være en national aktør
SE præsenterede i april en ny forretningsplan. En del af denne forretningsplan indebærer et større nationalt fokus på salg af klima- og energiprodukter, samt ikke blot at have et ensidigt fokus på at sælge kWh, men i stedet for anlægge en helhedsbetragtning for den enkelte kunde, med henblik på at nedbringe den samlede energiregning.

- SE vil være kendt for at være en virksomhed [...] der følger sin overbevisning om at skabe reelle resultater, til gavn for vores kunder. Jeg er overbevist om, at vi med Rasmus i spidsen for SE’s energisalg, vil lykkes med den ambition. Vi vil komme endnu bredere ud end vi gør i dag, siger Ole Fruekilde Madsen, koncerndirektør, SE Energi og Klima.

Åbner kontor i København
For at realisere de ambitiøse mål, er det vigtigt for SE at være tæt på kunderne. Derfor vil SE til efteråret åbne et kontor i København, der skal agere sjællandsk udgangspunkt for SE’s energi- og klimaprodukter. Allerede nu er et kontor under opbygning i Kolding og derudover forventes der yderligere konsolidering i Århus, Odense og Ålborg:

- Det at være tæt på vores kunder, er utrolig vigtig for os. Ved at åbne et kontor i København, får vi langt bedre mulighed for at komme i direkte dialog med mange potentielt nye kunder i forhold til alle vores energi- og klimaprodukter. Det nærvær kan vi se er utrolig vigtig for vores syddanske kunder og derfor ønsker vi, at brede denne service ud til hele landet, forklarer Ole Fruekilde Madsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125