23948sdkhjf

Spica Technology vinder ordre fra Ørsted

Midtjyske Spica Technology skal levere 32 dataopsamlingssystemer til de vindmøller, som står ude på Burbo Bank Extension offshore vindpark i Liverpool bugten nord for den nordlige Wirral kyst i England. Det oplyser Spica i en pressemeddelelse.  

Dataopsamlingssystemet er et add-on system, som skal bruges til at måle og opsamle data fra de 32 V164 8.0 MW vindmøller for at analysere data og trends over tid, hvilket skal optimere levelized cost of energy (LCoE). 

Systemerne skal installeres i løbet af 2. kvartal af 2019. Dataopsamlingssystemet kan stå alene og er designet og produceret af Spica Technology baseret på kravene fra Ørsted. Før installationen på vindmøllerne ude på Burbo Bank Extension, er Spica Technology også involveret i test af softwaren, som leveres af Beckhoff Automation. 

Burbo Bank Extension er det første projekt i verden, som bruger MHI Vestas V164 8.0 MW offshore vindmøller – en nyudviklet vindmølle, som har mere end dobbelt så meget kapacitet som den type 3.6 MW offshore vindmølle, der bruges i naboparken Burbo Bank.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078