23948sdkhjf

Vindspecialist styrker sig med ny vicedirektør

Softwareudvikler EMD International har netop ansat Christian Ingerslev Sørensen i en nyoprettet stilling som vicedirektør med start pr. 1. juni 2019.

Det gør virksomheden for at styrke sin organisation for global ekspansion.

- Der er fuldt tryk på både væksten og konsolideringen i branchen så vi har behov for at styrke vores organisation og bringe yderligere kompetencer til vores ledelsesteam, hvis vi skal bevare og vækste vores markedsleder position, siger Frank Rosager, bestyrelsesformand for Fonden Energi- og Miljødata, der ejer EMD International.

Teknologiforståelse
Christian Ingerslev Sørensen vil som ny vicedirektør i virksomheden fokusere på salg, marketing, strategisk og organisatorisk udvikling. Christian er civilingeniør med speciale i proceskontrol, og har desuden en MBA-grad, der giver ham en kombineret teknisk indsigt og markedsorienterede tilgang.

I mere end 15 år har han arbejdet i ledende stillinger inden for ledelse, salg, strategi og forretningsudvikling. Hans faglige baggrund indenfor telekommunikation og IT, fra virksomheder som Sonofon/Telenor Danmark, Bredbånd Nord og 2operate, vil bringe værdifulde og nye forretningsmæssige kompetencer til virksomheden.

- Christian har den rigtige profil med en god kombination af teknologiforståelse samt salgs- og ledelseserfaring. Han er en moderne leder og holdspiller, som med et stort drive kan sikre at selskabet kommer yderligere ud i verden med nye og kundefokuserede koncepter og viden, siger Frank Rosager.

Hovedpersonen selv glæder sig til at tage fat på den nye opgave hos EMD International. 

- Min professionelle karriere har altid været med fokus og passion for effektiv drift af infrastruktur. Jeg ser frem til vores fælles fremtidige rejse, siger han.

EMD arbejder med udvikling og levering af software og konsulen tjenester til design, planlægning, dokumentation og drift af vindenergiprojekter samt komplekse energiforsyningsprojekter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078