23948sdkhjf

Stort rørarbejde styrker kompetencer hos AGJ

Hos AGJ i Stenlille har et større rørarbejde for Kalundborg Forsyning A/S åbnet op for et nyt spændende forretningsområde.
Smede-, ingeniør- og maskinvirksomheden AGJ har siden 1963 skabt sig et navn inden for reparation og vedligehold af kraftværker og energianlæg. Nu bruges erfaringerne her fra på en større og kompliceret opgave for Kalundborg Forsyning A/S.

Rørarbejder for Kalundborg Forsyning A/S
I øjeblikket arbejder et større team af certifikatsvejsere hos AGJ med at fremstille nye store fjernvarmerør for Kalundborg Forsyning A/S.

Arbejdet omfatter renovering af boosterstationer i området omkring Kalundborg og griber ind i produktionen af damp og varme fra Asnæsværket, og dermed i den industrielle symbiose virksomhederne imellem i Kalundborg.

- Timing mht. kritiske indskæringstidspunkter er derfor af afgørende betydning, og er konstant i fokus. Rørarbejdet passer fint i vores strategi om at kunne levere totalløsninger til kraftværker og energianlæg i Skandinavien. Vi er jo kendt for at udføre revisionsarbejde på turbiner, generatorer og ventiler på kraftværker. Ved dette arbejde kombinerer vi vores mangeårige erfaring med rørarbejde fra medicinalindustrien med rørarbejde på fjernvarmerør i energisektoren, fortæller direktør Tim Christoffersen til Energy Supply.

- Det er en rigtig spændende opgave, der kræver en stor grad af timing og præcision. Aktuelle fjernvarmerør svejses med certifikat iht. gældende svejseprocedurer, og der foretages NDT og trykprøvning med udstyr op til 25 bar. De største rør og flanger er helt op til ø 450 mm i diameter og leveres med tilhørende svejselog og materialecertifikat, uddyber han.



Tværfagligt samarbejde styrkes
Rørarbejdet er med til at udvide og styrke AGJs kernekompetencer, og som projektet skrider frem har det kastet yderligere fordele af sig.

- Projektet involverer rigtig mange mennesker med forskellige kompetencer. Lige fra vores ingeniører og de certifikatsvejsere, der skal udføre arbejdet, til de meget kompetente ingeniører og teknikere hos Kalundborg Forsyning A/S. Det styrker i høj grad vore evner til at samarbejde tværfagligt, da en masse kompetente mennesker skulle høres og være med i beslutningerne, ligesom kommunikation med vore leverandører, kunder og også mellem vore interne afdelinger i hhv. Stenlille og Kalundborg er et afgørende nøgleord for succes, fortæller Tim Christoffersen.

Arbejdet ventes at blive kunne afsluttes over sommeren 2011.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096