23948sdkhjf

Udsættelse af dom i E.ON-sag

Østre Landsret har pålagt energiselskabet at fremlægge flere informationer om, hvordan selskabet har fastsat sine fjernvarmepriser. Dokumenterne skal fremlægges om 4 uger.
Sagen mellem E.ON på den ene side og to varmeforbrugere på den anden side ser ikke ud til at finde en afgørelse foreløbigt.

E.ON er af Østre Landsret blevet pålagt at fremlægge yderligere dokumentation for fastsættelse af fjernvarmepriserne. Energiselskabet har fået en frist på 4 uger, hvorefter advokaten for de to fjernvarmeforbrugere, som har lagt sag an mod E.ON, skal granske dokumenterne.

- Oplysningerne skal fortælle og dokumentere, hvordan E.ON er kommet frem til de nye fjernvarmepriser, de forlanger af brugerne af fjernvarmeværket, fortæller Jan Torp Hansen, advokat for to varmekunder fra Slagslunde, til lokalavisen.dk.

Gammel prisgaranti
Retten i Hillerød gav i august 2010 de to varmeforbrugere medhold i, at E.ON havde opkrævet for højt gebyr for fjernvarmen.

Sagsanlægget bunder i prisstigninger indført af E.ON, efter selskabet i 2005 overtog forsyning fra NESA. Fjernvarmekunderne i Slagslunde havde fra en kontrakt med NESA en 20-årig prisgaranti. Retten i Hillerød kendte det ulovligt, at E.ON valgte at se bort fra garantien. Det er denne kendelse, som E.ON har anket til landsretten.

Læs mere om: E.ON
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078