23948sdkhjf

Dom i retssag om fjernvarmelevering

Retten i Hillerød har den 3. august 2010 afsagt dom i en retssag mellem E.On Varme Danmark Aps på den ene side og to fjernvarmeforbrugere fra Slagslunde på den anden side.
Udgangspunktet for retssagen var uenighed om tolkningen af den oprindelige NESA kontrakt for levering af fjernvarme, skriver E.On på sin hjemmeside.

I følge E.On skal fjernvarmeprisen sættes efter varmeforsyningslovens regler, hvilket betyder, at de to varmeforbrugere må betale, hvad det koster at producere og distribuere varmen.

De to varmeforbrugere har derimod henvist til en 15 år gammel kontrakt, som efter deres opfattelse garanterer et loft over varmepriserne. Derfor kan E.On ifølge de to varmeforbrugere ikke henvise til varmeforsyningsloven.

Overvejer at anke
Sagen startede ved Retten i marts sidste år. Retten har nu afsagt dom og er kommet frem til, at de to varmeforbrugere har vundet sagen - og at E.On skal betale sagsomkostningerne.

- Vi er bekymrede for, at varmepriserne kan udvikle sig ugunstigt for de øvrige varmeforbrugere som følge af denne dom - og vi ønsker at få overblik over de øvrige konsekvenser, siger administrerende direktør for E.On Danmark Tore Harritshøj, og han fortsætter:

- Derfor vil vi nu nærlæse dommen sammen med vores advokat og overveje en eventuel anke.

Læs mere om: E.ON
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078