23948sdkhjf

Intego ekspanderer i Sønderjylland

Med købet af Brand El-Teknik i Aabenraa og Elektrogården Haderslev udbygger Intego både sin geografiske dækning og kompetencefelt.
Købet af de to sønderjyske selskaber er en del af Integos vækststrategi og betyder, at virksomheden nu har 10 afdelinger rundt om i Danmark.

- Købet af Brand El-Teknik og Elektrogården Haderslev er et naturligt led i vores strategi om at styrke vores landsdækkende el-tekniske kompetencer og geografiske dækning. Intego er i dag blandt landets førende indenfor el-tekniske løsninger til industri, erhverv og infrastruktur – og med opkøbet af Brand El-teknik og Elektrogården Haderslev styrker vi denne position, siger adm. direktør Jens Frost Mikkelsen.

Intego håber, at handlen vil skabe yderligere vækst i afdelingerne, som kan opnå synergi i forhold til selskabets øvrige afdelinger.

De to selskaber, Brand El-Teknik og Elektrogården Haderslev, som tilsammen har 35 medarbejdere, vil blive drevet som en integreret del af Intego. Den daglige ledelse bliver fremover varetaget af den hidtidige ejer, Torben Brand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078