23948sdkhjf

AEA leverer 10 MW elkedel til Brædstrup Totalenergianlæg

Brædstrup Totalenergianlæg udvider igen deres varmeproduktionsanlæg. Denne gang med et 10 MW 10,5 kV elkedelanlæg fra AEA.
I 2011 har Brædstrup Totalenergianlæg besluttet at få etableret et elkedelanlægget fra Averhoff Energi Anlæg samtidigt med, at de også etablerer endnu et solvarmeanlæg, en ny akkumuleringstank samt et borehulsvarmelager.

Elkedlen forventes leveret på Brædstrup Totalenergianlæg medio juni. Installationsarbejdet, herunder tilslutning til værkets eksisterende fjernvarmesystem og det nye solvarmeanlæg, er planlagt således, at elkedelanlægget kan være klar til drift ultimo august.

Anvender den nyeste teknologi
Udbygningen er fortsættelse af Brædstrup Totalenergianlægs strategi. Kraftværket følger nøje udviklingen inden for branchen og tilstræber løbende at implementere de nyeste teknologier, når det vurderes, at disse kan optimere den eksisterende varmeproduktion både miljømæssigt, teknisk og økonomisk.

I 2007 indviede Brædstrup Totalenergianlæg således et godt 8.000 m² solvarmeanlæg. Det var på daværende tidspunkt det første anlæg, der blev etableret i kombination med et kraftvarmeværk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.859