23948sdkhjf

KK udvider i Polen

Den midtjyske producent af styresystemer til vindmøller føjer ekstra 3.500 kvm til fabrikken i Stettin

Kunderne vil have mere, så KK Wind Solutions har udbygget fabrikken i Stettin i Polen med nye 3.500 kvadratmeter, oplyser den Ikast-baserede producent af syresystemer til vindmøller på sin hjemmeside. 

Udbygningen, som bringer den polske fabrik op på mere end 23.000 kvadratmeter, omfatter 2.000 kvadratmeter til selve produktionen og 1.500 kvadratmeter til administration og lignende. 

- Denne seneste udvidelse viser tydeligt, at KK Wind Solutionsø investering i Polen understøtter vores kunders vækst og indsats for at optimere forsyningskæden, udtaler Thomas R. Olsen, COO ved KK Wind Solutions om udvidelsen. 

Fyringsrunde sidste måned
KK Wind Solutions har netop været igennem en fyringsrunde, hvor der blev sagt farvel til 24 medarbejdere, ifølge administrerende direktør Chlinton Arendal Nielsen for at ” imødekomme konkurrencevilkårene i vindindustrien”. 

Firmaet havde 777 ansatte, da man gik ud af regnskabsåret 2016/17, fremgår det af den seneste årsrapport. I 2016/17 havde KK Wind Solutions et underskud på 6,4 mio. kr., ifølge firmaet selv skyldtes det især et fald i priserne i hele værdikæden bag vindturbiner.

KK Wind Solutions har hovedkontor i Ikast, produktion i Polen og Indien, samt salgskontorer i USA og Spanien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078