23948sdkhjf

Det sker: Fremstød indenfor vand- og spildevandsområdet

Eksportrådet og WTC Environmental Export, Hammel inviterer danske vand- og spildevandsfirmaer på eksportfremstød til New York, Chicago og Washington og det Amerikanske Forsvar fra den 19. til den 24. juni, 2011.
Mulighederne for danske vand- og spildevandsfirmaer i USA er i øjeblikket særdeles gunstige, da den amerikanske regering nu aktivt støtter modernisering af vand- og spildevandsinfrastrukturen, bl.a. med økonomiske incitamenter.

Derfor er det planlagte eksportfremstød en rigtig god mulighed for især små og mellemstore danske virksomheder for at lære mere om det hastigt voksende amerikanske marked. Arrangementet er særligt velegnet for SMV'er, som finder det uoverkommeligt at sælge deres individuelle teknologier og komponenter på verdens største marked. Disse virksomheder kan i særlig grad drage nytte af Eksportrådets omfattende netværk og markedskendskab i USA og få tid med beslutningstagere som de normalt ville have svært ved på egen hånd at komme i dialog med.

Fremstødet vil give en bred, men målrettet, promovering og det forventes, at det vil blive efterfulgt af flere fremstød i 2011 og 2012. Særligt små og mellemstore virksomheder kan drage stor fordel af at komme med som en del af en større gruppe.

Vand- og spildevandsindustrien i USA
Industrien i USA står overfor store udfordringer med at bringe infrastrukturen op på et niveau, der imødekommer fremtidens krav til konservering, rensning og genanvendelse af vandressourcerne. Således fokuserer kommuner og industrier i USA på hele løsninger frem for at investere/indkøbe enkeltstående komponenter eller teknologier. Derfor lægges der i arrangementet op til, at dette bliver et springbræt til at etablere et egentligt samarbejde mellem små og mellemstore danske virksomheder, således at komplementære teknologier kan danne løsninger som vil have interesse for amerikanske indkøbere.

New York, Chicago og Washington er udvalgt som mål for fremstødet, da de tilsammen udgør har en befolkningsstørrelse på niveau med hele Polen. De tre byer har identificeret deres behov, og har midlerne til at gennemføre omfattende moderniseringer. Endvidere er Eksportrådet stærkt repræsenteret i byerne og aktivt kan hjælpe især små og mellemstore danske virksomheder, som vil ind på disse markeder efter eksportfremstødet.

Det amerikanske forsvar, som bruger mere energi end hele Danmark, står overfor at skulle modernisere sine vand- og spildevandsløsninger. Med den danske forsvarsattaché i Washington får deltagere en unik mulighed for at komme i direkte og personlig kontakt med beslutningstagere.


Tilmelding sker via denne tilmeldingsblanket , som sendes til iks@wtc.dk eller fax 8762 0404.
Deadline for tilmelding er 18. marts 2011.

Pris for deltagelse er DKK 33.000 eksklusiv moms
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11