23948sdkhjf

Pengemangel bremser elbilprojekt

Elbilprojekter i Roskilde, Ringsted og Lejre kommuner kan ikke finde økonomiskopbakning. Selskabet bag udsættes nu for kritik.
ChooseEV, der står bag projekter testenelbil.dk, hvor bilister i adskillige kommuner gratis kan låne en elbil, kritiseres nu af en af projektets koordinatorer.

Zealand Business Connection, der koordinationen af testenelbil-projektet i Roskilde, Ringsted og Lejre, kritisrerer i en mail til de tre kommuner ChoosEV for at være fraværende i projektet:

- Jeg må ærlig indrømme, at jeg ikke er helt tilfreds med den nuværende arbejdsfordeling. Jeg mener ikke, at ChoosEV (indtil videre) er aktive i deres opsøgende arbejde, og de er bestemt heller ikke synlige i vores område!, skriver ZBC's projektkoordinator Huyen Pham, ifølge DAGBLADET Roskilde i mailen.

Ingen økonomisk opbakning
I mailen fremgår det også, at økonomien er et stort problem i både Roskilde, Ringsted og Lejre.

DONG og SEAS/NVE , energiselskaberne i de tre kommuner ønsker ikke at støtte elbilprojektet økonomisk. Det efterlader et hul i budgettet på 1,2 mio. kr. Derfor er det op til de lokale erhvervsliv at tegne sponsorater for hele budgettet på 2,1 mio. kr., og ikke som budgetteret 900.000 kr. Indtil videre er det dog ikke lykkedes at få et eneste sponsorat i hus, så det er usikkert.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085