23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dalgasgroup A/S
Kresten Philipsen og Jørgen Lykkemark er begge udtrådt af bestyrelsen.

Dalgasgroup er en koncern, der arbejder med investeringer, innovation og forretningsudvikling inden for natur, miljø og energi.

Delpro A/S
Paul Enevold Jørgensen, adm. direktør i Gottfred Petersen A/S, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Øjvind Hulgaard, advokat i Tærø Nielsen & Hulgaard Advokater og Jacob Rath, adm. direktør i Delpro A/S, er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Lars Lorensen, direktør i Eltele Rådgivning ApS, Jørn Grauballe, Jens Edvard Jakobsen, Jan Vorup Nielsen og Per Sørensen er alle udtrådt af bestyrelsen.
Delpro udfører rådgivning, montage og service samt arealpleje primært for danske og udenlandske el- og teleselskaber.

Dong Energy Service 2 A/S
Bo Lundberg er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Troels Øberg og Brian Hulvi Larsen er trådt ind.

Dong Energy beskæftiger sig med efterforskning, produktion, transport, lagring samt køb og salg af olie og naturgas. Endvidere produktion og salg af el samt vindkraft og geotermi.

Fællinggaard Varmeforsyning ApS
Ove Nielsen, Erik Hollensen og Henrik Nielsen er alle udtrådt af bestyrelsen.

Fællinggaard Varmeforsyning ApS ejes i fællesskab af Rosanova A/S samt privatpersonerne Kaj Nielsen og Ove Nielsen. Fællinggaard Varmeforsyning ApS producerer årligt 35 millioner kWh varme, som bruges i afdelingerne Kildevang og Nyvang på Rosanova A/S, på Gartneriet Dania samt på Blomstergartneriet A/S. Ud over varme produceres der er del el til det fynske elnet.

KK-Group A/S
Erik Preben Holm, adm. direktør i Dyrup A/S, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Kaj Taidal, direktør, er udtrådt af bestyrelsen.
KK-Group består af virksomhederne kk-electronic a/s og Elogic a/s, og beskæftiger sig med styressystemer til vindmøller, alternativ energi og processer i industrien.

Vestas Danish Wind Technology A/S
Flemming Obenhausen Andersen, senior Vice President i Vestas Wind Systems A/S, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Wicotec A/S
Knud Ole Kirstein Sørensen er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Carsten Fode, advokat (H), partner i Kromann Reumert, er udtrådt af bestyrelsen.

Wicotec arbejder som teknikentreprenør inden for den private som den offentlige sektor. Det er primært inden for industrianlæg, hospitaler, laboratoriebyggeri, energi- og kraftvarmeanlæg, andre forsyningsanlæg samt installationer i tilknyttede kontorer og domicil byggerier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125