23948sdkhjf

Delpro i nyt vind-samarbejde

Delpro har indgået aftale med Global Wind Service om at samle kræfterne inden for installation og service af vindmøller.
Joint venture selskabet er delt fifty fifty og får hovedsæde på samme adresse som Delpro, der er beliggende i Vamdrup.

Med det nye selskab, Delpro Wind, vil parterne kunne tilbyde totalinstallations- og serviceløsninger til vindmøllebranchen, skriver Delpro i en meddelelse.

Administrerende direktør i Global Wind Service (GWS), Lars Petersen, er udnævnt til bestyrelsesformand, mens Delpros administrerende direktør, Jacob Rath, bliver Delpro Winds administrerende direktør.

- I de seneste år har GWS oplevet stor vækst i vindindustrien inden for mekanisk installation og servicearbejde. Det næste skridt for os er nu at være i stand til at tilbyde fuld service og installationskoncepter, herunder MV & HV-tjenester til vores kunder. Vi er overbeviste om, at partnerskabet med Delpro vil styrke vores tilbud til den globale vindindustri, udtaler administrende direktør i GWS, Lars Petersen.

Også Jacob Rath, administrende direktør i Delpro ser store muligheder med det nye samarbejde.

- Vi vil fastholde vores fokus på vores kernekompetencer i HV-og MV-værker og ved at forene vores kræfter med GWS bliver vi en del af det voksende marked, der tilbyder fuld installation og service til vindindustrien, udtaler Jacob Rath i meddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078