23948sdkhjf

GreenLab Skive ansætter projektdirektør

Han skal holde fokus på forretningsudvikling og kommercialisering

Energifonden Skive har pr. 1. marts 2018 ansat Christopher Donald Sorensen som projektdirektør med ansvar for forretningsudvikling og kommercialisering af GreenLab Skive.

Det oplyser fonden i en pressemeddelelse.

- Vi ledte efter en stærk profil med erfaring i at udvikle og drive større internationale tekniske projekter inden for energiområdet, siger bestyrelsesformand for Energifonden Skive, Stig Christensen, der er meget tilfreds med at have Christopher Sorensen med ombord hos GreenLab Skive.

I GreenLab Skive skal Christopher Sorensen stå i spidsen for kommercialisering og partnerskaber i erhvervsparken, herunder etableringen af gode rammer for den industrielle symbiose, innovationsplatformen og tiltrækning af nye virksomheder. Han vil i det daglige drive udviklingen af GreenLab Skive i samarbejde med Energifonden Skive.

Fra Abu Dhabi til Skive
Christopher Sorensen har med interesse fulgt GreenLab Skives udvikling gennem de seneste år, og glæder sig over det nye job.

- Det er en stærk vision og et komplekst stykke arbejde, som Skive Kommune, Energifonden Skive og teamet bag GreenLab Skive har løftet – og der er skabt et godt springbræt for den kommercielle udvikling, siger Christopher Sorensen, og forsætter:

- GreenLab Skive er en meget spændende erhvervspark, der med sit fokus på energilagring og ressourceeffektivitet løfter nogle af løsningerne på fremtidens udfordringer i vores energisystem.

Christopher Sorensen er uddannet industriel ingeniør i kombination med psykologi og har siden taget en MBA. Han kommer med 30 års erfaring inden for international vækst og globale partnerskaber fra bl.a. Bang og Olufsen samt Masdar i Abu Dhabi, hvor han stod i spidsen for opbygningen af verdens første bæredygtige by. Christopher er 57 år og bosiddende med sin familie i Århus.

Fakta om GreenLab Skive
GreenLab Skive er en erhvervspark for virksomheder, der arbejder med energilagring og ressourceeffektivitet. 

Virksomheder, som placerer sig i GreenLab Skive, får fordel af en faciliteret industri-symbiose, som udvikler og undersøger de nye teknologi- og forretningsmuligheder, der opstår ud af udvekslingen af overskudsenergi og -ressourcer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065