23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A.P. Møller-Mærsk
Rig manager Jens E.O. Berge, Norge, er udnævnt til director i Maersk Drilling, Rig Manager Cor Selen Jr., USA, er ligeledes udnævnt til director i Maersk Drilling.

Assistant operations manager Jeppe Guld, Stenløse, er udnævnt til senior general manager i Maersk FPSOs.

AVN Energy A/S
Esben Bay Jørgensen har overtaget posten som bestyrelsesformand efter Henrik Tyge Krabbe, som fortsætter som medlem af bestyrelsen. Bent Sørensen og Kim Weidemann er begge indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. Ole Krabbe, Peter Krabbe, Jørgen Rose og Tom Weiling er alle udtrådt af bestyrelsen.

AVN Energy udvikler hydraulik- og kølesystemer til vindmølleindustrien. Selskabet har pr. 18. januar 2011fusioneret med Hydratech.

Dong Energy
Hanne Sten Andersen er ikke længere medlem af bestyrelsen for Dong Energy Sales & Distribution A/S.

TRE-FOR Entreprise A/S
Per Bødker Andersen, fvh. Borgmester, Jens Pilgaard og Jens Aage Borgen Uldall er indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. Herefter er Leif Jakobsen, Jørgen Skovdal Larsen og Tenna Pouline Thomsen alle trådt ud.

TRE-FOR Entreprise har specialiseret sig inden for el, fiberteknik, vvs, ventilation, bygningsautomatik, køleteknik og fjernvarmeledninger.

Wilhelmsen Technical Solutions A/S
Jan Petter Traaholt, Sverige er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Tor Øiseth, Norge er udtrådt af bestyrelsen. Per Thomas Forsström, Sverige er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Wilhelmsen Technical Solutions har ydelser inden for brandbeskyttelse- og forebyggelse, vandrensning, eldistribution og kontrol, HVAC-R for byggeri og eftermontering inden for den maritime sektor og offshore-industrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11