23948sdkhjf

Ewii parat til at sige farvel til el-scootere og brændselsceller

Der skal findes en løsning for selskabets udvikling af telemedicin, el-scooter og brændselsceller i 2018.

Lars Bonderup Bjørn har fået sat sig godt til rette i direktørstolen hos Ewii. Der er allerede gennemført organisatoriske ændringer, der har betydet en ny struktur og farvel til et par direktører.

Nu er det tid til at gå selskabets kommercielle selskaber efter i sømmene – og hvis nødvendigt helt at droppe dem.

Det skriver Fyens.dk

- Jeg har ikke haft ordentligt tid til at være ude mellem de ansatte, og det kan jeg mærke, man efterspørger. Men det har været en travl start, hvor jeg har valgt at koncentrere kræfterne om at få styr på de kommercielle selskaber, som bløder. Dem skal vi have fundet partnere til, for vi har ikke kompetencerne til hverken at producere og sælge elbiler, formidle telemedicin eller udvikle brændselsceller, siger Lars Bonderup Bjørn.

Der er blevet udarbejdet analyser af potentialet i henholdsvis Ewii Mobility, der står bag el-scooteren Tripl; Ewii Telecare, der udvikler produkter til telemedicin; Ewii Fuel Cells, der producerer brændselsceller og Midtjysk Køleservice.

Det er i første omgang de tre første selskaber, der er i direktør Lars Bonderup Bjørns fokus. Alle tre selskaber giver nemlig gigantiske millionunderskud.

Nu arbejder Lars Bonderup Bjørn på at finde partnere til hver af de tre forretningsområder. Og han håber at have fundet en løsning i 2018, hvis ikke det sker, er tiden til at sige stop og droppe selskaberne inde.

Han understreger over for avisen, at Ewii er en energikoncern, og at det er der, kræfternes skal lægges.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078