23948sdkhjf

Spildevands-selskab ansætter ”ny” direktør

- Efter gensidig overenskomst stopper Allan Bruus som direktør i Middelfart Spildevand.

Sådan lød det i en pressemeddelelse fra Middelfart Spildevand sidst i august.

Det var uenigheder om virksomhedens økonomiske målsætninger, der betød at Allan Bruus måtte sige farvel til spildevandet i Middelfart.

Rekrutteringsproces slut
Stillingen som ny direktør blev hurtigt der efter slået op, og økonomichef i Middelfart Kommune Thomas Foged blev indsat som konstitueret direktør.

Nu er rekrutteringsprocessen slut. Mange ansøgere har meldt sig på banen – og Middelfart Spildevand har ansat den hidtil konstituerede direktør Thomas Foged som direktør.

- Vi har været igennem en længere rekrutteringsproces. Her har det været rigtig positivt at se et skarpt og kompetent felt. Når bestyrelsen nu ansætter Thomas Foged, så skyldes det hans profil, hans stærke CV og de rigtig gode resultater, han har skabt – og så har vi i den periode, han har været konstitueret, set og oplevet ham som en rigtig dygtig leder med nogle gode værdier, siger formand for Middelfart Spildevand, Allan Buch.

Glad for permanent løsning
Thomas Foged tiltræder stillingen som direktør per 1. februar.

Men Middelfart Spildevand og Middelfart Kommune har lavet en aftale om, at han frem til 31. marts fortsat varetager opgaver som økonomichef i Middelfart Kommune.

- De seneste måneder som konstitueret direktør i Middelfart Spildevand har været virkelig spændende. Så jeg er meget glad for, at jeg nu får lov at påtage mig opgaven permanent og skal være med til at præge virksomhedens udvikling. Og så sætter jeg stor pris på, at jeg får lov til at fortsætte samarbejdet med de mange dygtige folk, som jeg allerede har lært lidt at kende, siger Thomas Foged.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079