23948sdkhjf

Middelfart Spildevand skal have ny direktør

Direktør for Middelfart Spildevand, Thomas Foged, har fået nyt job som direktør for voksne i Billund Kommune, og forlader derfor Middelfart Spildevand den 15. februar 2020.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtigt kede af, at Thomas har søgt nye udfordringer. Middelfart Spildevand har været inde i en positiv udvikling siden Thomas overtog direktørstolen i 2017. Der er igangsat mange spændende projekter, og der er kommet styr på økonomien. Derfor er det også en virksomhed i god gænge, vi nu skal ud og finde en ny direktør til, siger bestyrelsesformand Allan Buch.

Der er altså endnu ikke fundet en afløser for Thomas Foged, men der er så småt sat gang i den proces, der skal sikre, at Middelfart Spildevand finder den helt rigtige til stillingen. 

Ikke uden vemod
Også Thomas Foged er ked af at forlade spildevandet i Middelfart til fordel for voksen-området i Billund. 

- Middelfart Spildevand er en fantastisk arbejdsplads, og jeg er stolt af de resultater, vi har opnået sammen. Jeg har valgt at takke ja til nye udfordringer på nogle fagområder, som jeg ikke har beskæftiget mig med tidligere. Det ser jeg frem til, men det er ikke uden vemod at jeg nu forlader Middelfart Spildevand og Middelfart Kommune, hvor jeg samlet har tilbragt de seneste 16 år af mit arbejdsliv, siger Thomas Foged. 

Han fratræder som nævnt stillingen 15. februar 2020. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11