23948sdkhjf

Hjælp til etablering i USA

DI tilbyder virksomheder indenfor vindmølleområdet hjælp til etablering i USA.
Tilbuddet fra DI International Business Development (DIBD) omhandler et overblik over markedsmuligheder inklusiv kontakt til mulige kunder for deltagende virksomheder samt information om etablering i USA. I slutningen af 2010 oplyste Vest-Fiber, at virksomheden er i gang med at etablere sig i Missouri, USA.

Ved at samle en gruppe virksomheder kan deltagerne få meget mere information billigere, end ved at gøre det individuelt. I samråd med de virksomheder, der ønsker at være med, findes en lokalitet, som egner sig bedst til alles ønsker og behov. Heri indgår også kontakt til de lokale myndigheder og vilkårene for investeringen samt overblik over selskabsretlige forhold i USA.

Det er planen, at DIBD sammen med de deltagende virksomheder kan etablere og drive en fælles administration og intern service, hvilket kan være med til at reducere den enkeltes investering.

For at komme i gang med arbejdet kræves en indledende investering på 50.000 kr. pr. virksomhed. For det beløb får hver deltager ud over det fælles grundlag for etablering en individuel evaluering af mulighederne på det nordamerikanske vindmøllemarked.

Læs mere om etablering på markedet i USA på www.energi.di.dk


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109