23948sdkhjf

Gammel kending i direktørstolen hos Renew Energy

Den 1. juli 2017 satte Jesper Bang Andersen sig i chefstolen hos ingeniørvirksomheden Renew Energy A/S, der projekterer, optimerer og udvikler biogasanlæg.

Han afløste Lars Holm, der efter et par år på posten, mente, at det var tid til at søge nye udfordringer.

Men nu er Jesper Bang Andersen blevet afløst af en gammel kending, Poul Ejner Rasmussen.

- Jeg er stifter at virksomheden og har tidligere været direktør, indtil vi satte Lars Holm ind, så han kunne prøve kræfter med det. Da så han valgte at stoppe, indgik vi en aftale med Jesper Bang Andersen om, at han skulle hyres ind som direktør for et halvt år, fortæller Poul Ejner Rasmussen.

Det halve år er nu gået - og det er faktisk gået rigtigt godt. Så godt at Jesper Bang Andersen og Renew Energy fortsætter det gode samarbejde.

- Aftalen med Jesper var en måde at lære hinanden at kende på. Så nu fortsætter vi med ham som konsulent blandt andet på projekter i USA, siger Poul Ejner Rasmussen.

Væsentligt bedre resultat
Poul Ejner Rasmussen har altså igen måtte trække i arbejdstøjet, som han selv siger. 

Det han skal tage fat på er at få vendt underskuddet fra 2016 på 852.865 kroner til et plus. Han kommenterer gerne på regnskabet, men nogen tal kan han ikke oplyse.

- Der er vi ikke kommet til endnu. Men det er væsentligt bedre end i 2016, siger han til Energy Supply.

Det forbedrede resultat skyldes ikke mindst, at man nærmer sig afslutningen på arbejdet med biogasanlægget Nature Energy Månsson, og at man er kommet nærmere på igangsættelsen af byggeriet af et biogasanlæg i New Jersey.

- Det har været under vejs i mange år, men nu ligger tingene klappet og klart. Jeg regner med, at man begynder at støbe fundamanter her i foråret, siger Poul Ejner Rasmussen, der i samme åndedrag løfter sløret for en pipeline, der rummer en del USA-projekter. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125