23948sdkhjf

Ny direktør hos biogas-eksperter

Den 1. juli 2017 sætter Jesper Bang Andersen sig i direktørstolen hos ingeniørvirksomheden Renew Energy A/S, der projekterer, optimerer og udvikler biogasanlæg.

- Med sin unikke erfaring inden for kommerciel udvikling af energiteknologi er vi sikre på, at Jesper Bang Andersen kan tilføre stor værdi og sikre, at Renew Energys nuværende og kommende projekter bliver kommercielle succeser for både os og vores kunder, så vi får en solid base at udvide forretningen fra, siger Renew Energys bestyrelsesformand, Morten Barrit Kraft.

Måtte sige ja
Jesper Bang Andersen er uddannet økonom og har endvidere en uddannelse i henholdsvis innovationsledelse fra DTU og mediation fra Københavns Universitet. Han er tillige partner i konsulentvirksomheden Doublesculler ApS, hvor han rådgiver om udvikling og kommercialisering af energiteknologi. Før det har han været forretningsudvikler og partnerskabschef i energisektoren.

Selv siger Jesper Bang Andersen, at opgaven som administrerende direktør i Renew Energy er rigtig spændende.

- Jeg synes, Renew Energy har en helt enestående og banebrydende teknologi, og medarbejderne er nogle af de mest kompetente inden for deres område. Derfor måtte jeg sige ja, da jeg fik tilbuddet, siger han.

Erstatter Lars Holm
Jesper Bang Andersen afløser Lars Brodersen Holm, der har siddet på posten siden 1. juli 2015.

Skiftet mellem de to direktører foregår helt udramatisk og faktisk efter Lars Holms eget ønske.

- Jeg har været i Renew Energy siden jeg blev færdiguddannet i 2009 som kemiingeniør og de sidste 2 år som direktør. Jeg følte at det var ved at være på tide at prøve noget nyt, fortæller Lars Holm, der nu holder en pause fra karrieren for at hellige sig familien, der netop er udvidet med det fjerde barn.

Han har dog været glade for sin tid hos Renew Energy.

- Det har været en rigtig god tid hos Renew Energy og det er nogle gode kollegaer og en spændende virksomhed jeg forlader. Vi er pt ved at opføre Nature Energy Månsson i Brande, som er et meget stort og vigtigt projekt for os. Renew Energy er inde i en spændende udvikling og der var derfor også behov for nye kompetencer, som jeg heller ikke mente, jeg kunne tilbyde. Det har derfor været meget vigtigt at vi har fundet en profil som Jesper Bang Andersen, som jeg støtter fuldt op om, understreger Lars Holm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11