23948sdkhjf

Let adgang til nøgleviden om energiprojekter i Letland og Litauen

Danske virksomheder indenfor energieffektivisering, vedvarende energi og affaldsbehandling sikret viden om nye projekter og samarbejdsmuligheder
Investeringsbehovet i energieffektivitet, vedvarende energi samt affaldsbehandling er stort i Litauen og Letland. Finansiering af sådanne hårdt tiltrængte investeringer i vedvarende energi og affaldsbehandling er kommet på plads via betragtelige midler fra EU-fonde og salg af CO2-kvoter.

I Letland og Litauen opruster ambassaderne derfor med etablering af særlige energigrupper, som har fokus på energi og miljø til gavn for danske virksomheder. Energigrupperne giver danske virksomheder mulighed for at komme i kontakt med relevante beslutningstagere, og få viden om energiprojekter indenfor deres område. Blandt andet har det lettiske økonomiministerium og den danske ambassade i Letland netop underskrevet en aftale, som sikrer adgang til oplysninger om kommende projekter samt kontaktinformation til en lang række beslutningstagerne indenfor energieffektivitet i byggeri.

- Markedet er mere interessant end nogensinde før, og vi er overbevist om, at dette tiltag vil være med til at give lettere adgang til disse nærmarkeder for danske virksomheder. Der er nu plads til en stærk dansk tilstedeværelse i Baltikum indenfor energi og miljø teknologi, forklarer Ole Gustafsson, Eksportrådets regionale koordinator for Finland-Baltikum.

Mere information om projektet kan findes på tradecouncil.baltics.um.dk eller ved at kontakt Ole Gustafsson på +371 2640 0133 eller via mail olegus@um.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095