23948sdkhjf

Danmarks Bedste Arbejdsplads ligger i Billund

Konsulent og analysevirksomheden Great Place to Work kårede i aftes Danmarks bedste arbejdspladser. 

I kategorierne Den bedste offentlige arbejdsplads og Den bedste mindre arbejdsplads løb Billund Vand med sejren. 

Placeringen er baseret på en anonym trivselsmåling og en analyse af kulturen på arbejdspladsen foretaget af Great Place to Work. I alt 31.000 medarbejdere på 134 danske virksomheder har gennemført den samme undersøgelse. De 30 ansatte hos Billund Vand har i trivselsundersøgelsen givet deres arbejdsplads topkarakter,

- Billund Vand har fortjent de flotte titler. Virksomheden har målrettet arbejdet på at skabe en god arbejdsplads med en høj grad af tillid, stolthed og fællesskab, og har fundet opskriften på, hvad en god arbejdsplads er for dem, siger adm. dir. for Great Place to Work i Danmark, Ditte Vigsø.

- De sætter sig hele tiden nye mål og udfordrer sig selv og deres egen praksis og kultur. Det synes vi er inspirerende, og vi håber at andre arbejdspladser vil finde inspiration i det, de gør, så vi kan skabe endnu flere gode arbejdspladser i Danmark.

Viser arbejdsmiljøet frem
Alle deltagende virksomheder har selv valgt at få målt trivsel og arbejdsmiljø af Great Place To Work og dermed at deltage i konkurrencen om at blive Danmarks Bedste Arbejdsplads. Som nummer et blandt de mellemstore arbejdspladser ligger medicinalvirksomheden AbbVie, og blandt de store arbejdspladser er vinderen 2017, Scandic Hotels. 

Ens for alle virksomhederne på Great Place to Works liste er, at medarbejderne peger på gensidig tillid mellem ledelse og medarbejdere, et stort ansvar til medarbejderen og en professionel, etisk ledelse som hjørnesten bag tilfredsheden med arbejdspladsen.

Alle priser blev overrakt tirsdag aften ved en event i Cirkusbygningen i København.

Top 5 i kategorien mindre arbejdspladser

1. Billund Vand

2. Howe

3. Absalon Hotel Group

4. IIH Nordic

5. Vejen Forsyning

Om Great Place to Work
Great Place to Work kårer hvert år Danmarks Bedste Arbejdspladser i tre kategorier, Store Arbejdspladser (flere end 500 medarbejdere), Mellemstore Arbejdspladser (50-499 medarbejdere)og Mindre arbejdspladser (20-49 medarbejdere).

Årets undersøgelse er den 17. i rækken og er gennemført af Great Place to Work i perioden januar til september 2017.

Great Place to Work Danmark blev etableret i 2001 som den danske afdeling af den globale konsulent- og analysevirksomhed, Great Place to Work Inc., der har kontorer i 52 lande verden over. Great Place to Work er dedikeret til at skabe et bedre samfund ved at hjælpe arbejdspladser til at blive bedre. Alle arbejdspladser med minimum 20 medarbejdere har mulighed for at deltage i undersøgelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094