23948sdkhjf

Den gode kraftvarme-historie hædret i Nordjylland

Aalborg Energie Technik er hædret for sine miljørigtige og bæredygtige løsninger og sin gode eksekveringsevne.

Prisen som EY Entrepreneur of the Year i region Nordjylland går til Aalborg Energie Technik (AET).

AET har omsat mere end 30 års praktisk erfaring med industriprocesser til nye løsninger inden for biomassefyrede anlæg, kraftværker og kombinerede kraftvarmeværker.

Juryen har i forbindelse med kåringen hæftet sig ved mulighederne for at skalere forretningen, udvikle miljørigtige og bæredygtige løsninger og en rigtig god eksekveringsevne.

- I sin motivering har juryen særligt fremhævet, at Aalborg Energie Technik er i top, når det gælder udvikling og resultater. Det er en god historie inden for dansk fjernvarmetradition, som rummer muligheder for fremtiden, og en rigtig solid vækstvirksomhed i Nordjylland, siger Allan Terp, partner i EY og regionsansvarlig i EY Entrepreneur Of The Year for Nordjylland.

Aalborg Energie Technik, der har godt 150 ansatte, kunne i seneste regnskab præstere et bundlinjeresultat på 58 millioner kroner på basis af en nettoomsætning på 439 millioner kroner.

Stærke finalister
Aalborg Energie Technik var oppe mod fire andre stærke finalister i regionen, og de blev også hyldet ved festlighederne i Aalborg:

• Arne Andersen Vrå A/S, der udfører fagentrepriser og styringsopgaver inden for hoved- og totalentreprise.
• CompanYoung A/S, der beskæftiger sig med tiltrækning og rekruttering af elever, studerende og nyuddannede for landets største virksomheder, uddannelsesinstitutioner m.m.
• Liftra Holding ApS, der producerer løfte- og transportudstyr til vindmølleindustrien og opererer globalt, bl.a. i Kina, USA, Spanien, Polen og Tyskland.
• Mollerup Mølle A/S, hvor grovvarehandel er en tradition gennem generationer.

Med sejren er Aalborg Energie Technik klar til landskåringen, som finder sted i Forum i København den 30. november 2017. Her skal Aalborg Energie Technik kæmpe mod vinderen i de fem andre regioner, Danmark i forbindelse med konkurrencen er delt ind i. Indtil videre har man fundet vinderen i Midtjylland - Det blev butikskæden Normal A/S.

Her bliver det afgjort, hvem der skal repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco til næste år.

Om Entrepreneur of the Year
Det er 21. gang at dansk erhvervsliv er en del af dysten Entrepreneur of the Year, som blev etableret af revisionshuset Ernst & Young i 1986 i USA. Konkurrencen er med årene vokset og har spredt sig ud over hele verden.

Den danske del af konkurrencen er delt i seks regioner. I hver af dem udpeger den uafhængige jury en vindervirksomhed blandt deltagerne, som så går videre til landsfinalen.

EY har gennemgået de seneste regnskaber for utallige danske aktie og anpartsselskaber og dermed identificeret de virksomheder, der lever op til konkurrencekravene.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079