23948sdkhjf

Dansk kedelekspert rykker ind i Polen

Aalborg Energie Technik har åbnet kontor i Krakow i Polen. 

Det sker fuldstændig i overensstemmelse med selskabets strategi Winning Together, der blev kørt i stilling allerede sidste år.

I følge den er ambitionen at øge selskabets position som den foretrukne partner for udvalgte kunder. At skabe bedre løsninger for kunderne gennem kendskab, teknologi, eksekvering af projekter samt service. 

Kontoret i Polen skal blandt andet bidrage til den vision. 

CEO hos AET Lars Kristensen er glad for at have taget det endelige skridt ind i Polen. 

- Vi er stolte over at have åbnet kontoret i Krakow. Det er en del af vores strategi-plan og vil blandt bidrage til en øget mulighed og evne for at opskalere. Derudover giver det en god mulighed for at rekruttere erfarent personale samtidig med at afstanden til underleverandører reduceres, hvilket alt sammen er nødvendige omstændigheder for, at vi kan vækste vores forretning og forbedre vores konkurrenceevne, siger Lars Kristensen. 

Det polske kontor bliver en 100 procent integreret del af AET og vil indgå i alle aktiviteter lige fra salg, over projekt-udførelse samt aftermarket. 

Ekspansion på aftermarket

I forbindelse med offentliggørelsen af selskabets årsrapport fortalte Lars Kristensen en smule mere om målet med den nye strategi. 

- I forbindelse med strategien, hvor kerneområdet er projekt-nysalg og aftermarket, har vi udarbejdet fokuserede handlingsplaner. På nuværende tidspunkt er projektforrentningen det primære fokus, men vi ønsker i fremtiden at ekspandere aftermarket, siger Lars Kristensen.

Det betyder, at det for forretningsområdet aftermarket er en ambition om, at det i 2024 udgør cirka 30 procent af omsætningen, mens det i 2020 udgjorde 15 procent. 

- Vi er ved at øge den værdi vi leverer til vores kunder i såvel projekt-nysalg som aftermarket. Derudover har vi iværksat tiltag for at forbedre vores konkurrenceevne. Det er vigtigt at pointere, at strategien kun kan lykkes, når vi alle i AET står sammen som et hold, siger Lars Kristensen og hentyder til strategiens titel Winning Together. 

Et af de af Lars Kristensen nævnte tiltag er altså åbningen af kontoret i Polen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08