23948sdkhjf

Kamstrup har fundet sin nye CEO

Per Asmussens afløser skal føre Kamstrup fra intelligent måling til digitalisering af forsyningen

Kim Lehmann bliver ny CEO hos teknologivirksomheden Kamstrup efter Per Asmussen, der forlader Kamstrup af helbredsmæssige årsager.

Kim Lehmann kommer fra en topstilling som president og CEO hos det tidligere GN selskab, GN Otometrics. Han har leveret imponerende resultater i GN Otometrics og en række andre high-tech virksomheder.

Den nye topchef skal nu sikre fortsat vækst og videreudvikle det, som betegens som virksomhedens rejse fra intelligent måling til digitalisering af forsyningen.

- Teknologi og digitalisering kan skabe stor værdi for forsyningsselskaber i hele verden, og det er selvfølgelig vigtigt at udnytte det store potentiale, der blandt andet ligger i at reducere vand- og energispild imellem forsyningen og forbrugeren. Kamstrup er anerkendt for at levere kvalitet og for sin tekniske ekspertise, og jeg ser frem til at videreføre den innovationskultur, som er afgørende for at skabe resultater, siger Kim Lehmann.

Skal løfte arven efter Per Asmussen
- Kim Lehmann har med sin internationale erfaring og indsigt i at udvikle hardware og software til et globalt marked den rette profil til at løfte arven efter Per Asmussen, siger Jørgen Wisborg, bestyrelsesformand for Kamstrup.

- Jeg har tillid til, at Kamstrup under Kim Lehmanns ledelse vil forblive en sund forretning, der fortsat kan finansiere et udviklingsniveau, der er markant højere end vores nærmeste konkurrenter. Det er en af hjørnestenene i at indfri vores vision om at være verdens førende leverandør af intelligente måleløsninger til energi- og vandforsyningen. Jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde, fortsætter han.

Direktionen i Kamstrup vil fremover udgøres af Kim Lehmann og CFO Henrik Rom.

Kim Lehmann starter hos Kamstrup i starten af 2018.

Kamstrup producerer intelligente løsninger til måling og optimering af vand-, varme- og elforsyning i. Virksomheden har hovedkvarter i Stilling og beskæftiger 1250 medarbejdere i 24 lande og forventer en omsætning på 2 mia. kr. i 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111