23948sdkhjf

Vagtskifte i Krügers vandafdeling

Ny chef skifter spildevand ud med vand.

Den 1. september 2017 overtager Ebbe Ørsø Laursen stillingen som Krügers afdelingschef i vandafdelingen fra Søren Carsten Nielsen.

Ebbe Ørsø Laursen har i flere år været Viceafdelingschef i Krügers Spildevandafdeling og glæder sig nu til at tage fat på arbejdet med at fortsætte udviklingen af Krügers Vandafdeling.

Søren Carsten Nielsen fortsætter i Krüger som afdelingschef for en ny Design & Build afdeling, der oprettes som følge af øget aktivitet indenfor dette område.

Det bliver Søren Carstens opgave at optimere og styrke dette forretningsområde i Danmark såvel som internationalt.

Vand-indvielser over sommeren

I løbet af sommeren har Krügers vandafdeling kunnet indvie to nye vandværker. 

For en måned siden var det det nye vandværk på Sejerø og kort før sommerferien var det et nyt vandværk i Vihøj ved Skive. 

Vandværket på Sejerø er installeret med et afsaltningsanlæg, der effektivt fjerner NVOC, natrium og klorid fra drikkevandet. Det betyder at vandværket kan behandle både havvand og grundvand.

Vihøj Vandværk i Skive er designet til årligt at behandle 250.000 m3 drikkevand. Det nye vandværk, der har en maksimal behandlingskapacitet på 60 m3 i timen, afløser et 50 år gammelt vandværk og medfører et højere hygiejneniveau og en øget forsyningssikkerhed. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141