23948sdkhjf

Energimesse i Morsø Kommune var velbesøgt

Energimesse 2010 var en succes med godt 1000 besøgende og over 40 udstillere. Besøgende kom fra nær og fjern for at få nysgerrigheden stillet omkring energirigtige løsninger.
Borgmester Lauge Larsen åbnede Energimessen med budskabet om, den 2. Energirevolution er på vej i form af viljen til at reducere CO2 udledningen og til at gå i gang med energirenoveringer.

Ifølge borgmesteren ligger en del af vækstpotentialet ved opgaven omkring energirenoveringen af de private boliger.

Meget interesseret publikum
Tilbagemeldingerne fra udstillerne viser, at det var et meget interesseret publikum, der var mødt frem, som vidste hvad de gik efter. Der blev stillet mange konkrete spørgsmål til udstillernes produkter og viden og nogle virksomheder formåede endda at få konkrete aftaler lavet på selve messen.

Det er udstillernes erfaring, at der er sket et skred i boligejernes holdninger til indførelse af energirigtige løsninger i de private boliger. Samtidig giver det et signal om, at rigtig mange boligejere er klar til at købe produkter, som kan minimere energiforbruget i hjemmet hvad enten det drejer sig om isolering eller udskiftning af vinduer.

Interesse for investering
Udstillerne melder også om en meget stor interesse fra mange boligejere omkring investering i vedvarende energi i form af blandt andet solceller, jordvarme eller husstandsmøller.

Budskabet for Energimessen 2010, som var ”Spar penge ved energirenovering af din bolig” må siges at være gået rent ind hos mange boligejere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081