23948sdkhjf

Solar investerer massivt i udvikling af sine ledere

Koncernen med hovedsæde i Kolding er klar med sin hidtil største investering i uddannelse og udvikling af ledere. Nyt akademi vil også give løft indenfor projektledelse, lean og talentudvikling.
I alt 250 ledere på tværs af koncernfunktioner og datterselskaber skal igennem Group Leadership Programme, som er en del af det nye Solar Business Academy.

30 ledere er med på det første hold, når det går løs den 25. oktober 2010. Målet er at udvikle ledernes kompetencer, så de er klædt på til at føre koncernens aktuelle, femårige strategiplan ud i livet.

Afhængig af godt lederskab
- Vi er en virksomhed, der stiller større og større krav til vores ledere, fordi vi skylder medarbejderne god ledelse, og fordi forretningen er afhængig af godt lederskab. Tanken med at udvikle lederne er jo at øge hele organisationens evne til at eksekvere strategien, forklarer koncernchef Flemming H. Tomdrup.

Solar Business Academy er ikke kun lederudvikling. Akademiet vil også i de kommende år give et yderligere strategisk løft på kompetencer inden for projektledelse, lean, talentudvikling og en række basale færdigheder.

Solar A/S (tidligere Aktieselskabet Nordisk Solar Compagni) er etableret i 1919 og noteret på Københavns Fondsbørs i 1953. Solar er en af Nordeuropas førende tekniske grossister inden for el-, vvs- og ventilationsprodukter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11