23948sdkhjf

Enig Ewii-bestyrelse bag ny formandskandidat

Den nye formandskandidat var faktisk slet ikke i spil til posten.

Efter et ni timer langt møde i går besluttede den 17 mand store bestyrelse i energiselskabet Ewii at stå bag formandskandidat Jørn Limann, når der om en uge skal findes en ny formand for selskabet.

Om Jørn Limann

Jørn Limann er 65 år.

Han har tidligere været adm. direktør hos Nord Pool Spot, den nordiske elbørs i Oslo; handelschef hos E.On Sales & Trading i München og vicedirektør i Elsam Salg & Handel.

Jørn Limann har desuden skrevet bogen Kampen om energien, der beskriver hændelsesforløbet fra tiden op til introduktionen af elreformen (implementeringen af EU´s eldirektiv) i 1992 fremtil børsnoteringen af Dong Energy.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

At det blev Jørn Limann er højest overraskende, da der inden bestyrelsesmødet gik i gang i går officielt var to kandidater til formandsskabet – Morten Hansen og Per Nielsen – mens Jørn Limann forud for mødet havde fastslået, at han ikke havde ambitioner i den retning.

Men tilsyneladende havde et par dages betænkningstid fået ham til at skifte mening.

- Jeg havde fået opfordringer til at stille op, og de seneste dage har jeg overvejet nøje. Min betingelse var blandt andet, at jeg havde fuld opbakning fra bestyrelsen, og det har jeg, siger Jørn Limann til avisen.

Bestyrelsen peger i enighed på Jørn Limann, og fungerende formand Carl Poulsen siger til avisen, at man i bestyrelsen er nået frem til, at Jørn Limann med sin erfaring fra energiområdet og bestyrelsesarbejde er bedste mand til jobbet.

Det er de 100 medlemmer af repræsentantskabet, der på et møde i næste uge, skal vælge den nye formand blandt bestyrelsens 17 medlemmer. 

Læs mere om: EWII
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125