23948sdkhjf

Kundekrav og ambitioner hænger sammen hos KK

Målet er klart for KK Wind Solutions i Ikast. Omsætningen skal nå 3 mia. kr. i 2020, en fordobling i forhold til seneste regnskabsår.

Det skyldes dels egne ambitioner hos den succesfulde producent af elektroniske styringer til vindmøller. Dels et krav fra kunderne. Det skriver aoh.dk.

Det har ganske enkelt været et krav fra de største kunder i vindmølleindustrien at øge volumen for at reducere priserne, forklarer nytiltrådte direktør, Chilton Arendahl Nielsen.

- Det (at reducere omkostningerne, red.) arbejder vi benhårdt på, og vi prøver at undlade at pive for meget over det. I virkeligheden er det ganske glædeligt, for det betyder jo, vi slår de andre energiformer på prisen, og dermed har vi udsigt til at kunne sælge endnu mere, siger han til aoh.dk.

KK Group havde 875 medarbejdere på verdensplan ved udgangen af 2016. Heraf er de 240 tilknyttet hovedkontoret i Ikast.

Det skandinaviske investeringsselskab Solix købte KK Group i november sidste år. Sælgerne var pensionsselskabet PKA, som havde været ejer siden 1983, Maj Invest Holding, der havde ejet 10 procent siden 2010, samt tidligere administrerende direktør Tommy Jespersen og økonomidirektør Johnny Haahr med 15 procent af aktierne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174