23948sdkhjf

Holstebro Kommune fravælger gratis overskudsvarme

Politikerne i Holstebro Kommune har takket nej til gratis overskudsvarme fra virksomheden Færch Plast og vælger i stedet en dyrere løsning.
Færch Plast har tidligere på året tilbudt Holstebro Kommune at aftage gratis overskudsvarme fra produktionen af emballage til opvarmning af den nye arena i Holstebro.

Det har politikerne nu takket nej til, til trods for at beregninger viser, at det vil være billigst for kommunen at udnytte overskudsvarmen, skriver TV2 Midt Vest.

Vælger dyrere løsning
Beregningerne viser, at man ville kunne spare godt 22.000 kr. på at udnytte varmen fra emballage-fabrikken kombineret med naturgas. Ikke desto mindre valgte politikerne i kommunen at tage i mod et tilbud fra Vestforsyning, der trods rabat, var dyrere.

Formanden for kommunens miljøudvalg, Karsten Filsø (SF), forklarer kommunens beslutning med, at man ikke havde tid til at vente på den alternative løsning. Han tilføjer samtidig, at beregninger fra forvaltningen har vist, at fjernvarmen er mere miljøvenlig en kombinationsløsningen af overskudsvarme og naturgas.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079