23948sdkhjf

Kommune får flere henvendelser om solceller end nogensinde før

Interessen for at opføre solcelleparker i Holstebro Kommune har aldrig været større.

Og det kan give lang ventetid på at få en tilladelse.

Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Der er nemlig rigtigt meget, der skal falde på plads, før solceller kan komme op, fastslår såvel direktør for Teknik og Miljø i Holstebro Kommune Anders Debel som Anders Nielsen, der er udviklingsdirektør hos Better Energy.

- Der er mange aspekter, der skal tages højde for, og i den sammenhæng kan der kun lyde en cadeau til Holstebro Kommune, som er en af pionererne i den grønne omstilling. I Holstebro producerer man faktisk mere, end man forbruger, og derfor er det klart, at man her gerne vil finde alternative løsninger - og det er nok derfor, man er lidt tilbageholdende. Vi kan ikke klandre kommunen for noget, siger Anders Nielsen fra Better Energy til Dagbladet Holstebro Struer.

Interessen fra større udviklere, som ønsker at lave energianlæg, mærker man i den grad hos kommunen, som får flere henvendelser end nogensinde før om solceller,

Processen er både lang og kompliceret, men nødvendig, forklarer direktøren for Teknik og Miljø i Holstebro Kommune:

- Se bare på de ældste vindmøller, som er næsten 30 år gamle. Der er tale om noget, der kommer til at stå i mange år, og derfor er det vigtigt, at alt gøres ordentligt, siger Anders Debel til Dagbladet Holstebro Struer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094