23948sdkhjf

BP Gas A/S bliver til Kosan Gas A/S

BP sælger 100% af aktierne i BP Gas A/S til UGI Corporation. Salget omfatter BPs gasforretning i Danmark og BP Gas A/S vil i fremtiden gå under navnet Kosan Gas A/S.
Beslutningen om at sælge BP Gas A/S er resultatet af en strategivurdering foretaget i slutningen af 2009 og starten af 2010 som led i de fortsatte bestræbelser på at forbedre indtjeningen fra vores forretningsportefølje.

Det blev konkluderet, at den bedste måde at maksimere værdien af og væksten i BP Gas A/S var at afhænde selskabet til en ny ejer med et bedre strategisk match.

Som forklaring på baggrunden for at sælge forretningen siger adm. direktør for BP Gas A/S, Per Offersen, der fortsat vil lede virksomheden under UGI:

- BP foretager regelmæssigt evaluering af deres forretningsportefølje og foretager valg med henblik på at optimere allokeringen af ressourcer inden for de strategiske og økonomiske rammer. Under UGI's ledelse vil gasforretningen fortsat udvikle sig og betjene de kunder, man har haft igennem virksomhedens lange historie.

Kosan Gas A/S for fremtiden
Det nye selskabsnavn vil være Kosan Gas A/S, et tidligere velkendt gasselskab og varemærke i Danmark, som BP Gas købte i 1989. Som konsekvens af navneændringen vil der blive iværksat en fase-opdelt ændring af varemærket i de kommende måneder.

Om UGI Corporation
UGI Corporation er et holdingselskab, der via sine datterselskaber distribuerer og sælger energiprodukter og relaterede serviceydelser, herunder propan, butan, naturgas og elektricitet.

UGI ejer AmeriGas Partners, L.P., den største detailleverandør af propan i USA, og Antargaz, en af de største gasdistributører i Frankrig samt Flaga, en større distributør i Østrig med driftsmæssige aktiviteter i en række andre europæiske lande (Tjekkiet, Ungarn, Polen, Rumænien, Slovakiet og Schweiz).

Beslutningen om salget er ikke relateret til hændelsen i den Mexicanske Golf.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078