23948sdkhjf

Haderslev Forsyning skifter navn til Provas

I forbindelse med den landsdækkende selskabsgørelse af kommunernes forsyningsselskaber, er Haderslev Forsyning blevet selskabsgjort og har i den forbindelse fået nyt navn.
Den 1. januar 2010 blev Haderslev Forsyning selskabsgjort, og er dermed blevet en selvstændig virksomhed med Haderslev Kommune som ejer.

På baggrund af regeringsbeslutning omkring liberalisering af forsyningsvirksomhederne inden for vand og spildevand, besluttede Byrådet for Haderslev Kommune i 2009, at selskabsgørelsen skulle omfatte fire selskaber. Tre forsyningsselskaber - Haderslev Vand a/s, Affald a/s og Spildevand a/s, der repræsenterer de tre kerneområder og et serviceselskab, Haderslev Forsyningsservice a/s, der skal servicerer de tre andre selskaber.

Alle fire selskaber bliver fremover samlet under et mundret kaldenavn - Provas.

Synlighed og service
- Med navneskiftet har vi et klart ønske om at sende et signal til vores omverden om, at der er sket forandringer i vores virksomhed. I den forbindelse er det vigtigt for os at understrege, at det ikke blot handler om at tilpasse os nye krav udefra. Vi har en stærk intention om at bruge de muligheder, som selskabsgørelsen tilbyder os. Bl.a. har vi et ønske om at skabe et øget fokus på vores kerneydelser over for vores kunder, udtaler administrerende direktør for de fire selskaber, John Hartvig Mølgaard.

Samtidig understreger han, at det i den forbindelse er vigtigt, at kunderne lærer Provas at kende som en selvstændig virksomhed inden for områderne vand, spildevand og affald, samt at der med de nye rammer er sket en adskillelse mellem myndig og drift.

- Kort sagt vil det betyde, at vi vil få en langt mere direkte kontakt med vores kunder. Og vi har en klar forventning om, at vi kommer til at stå stærkt i kundernes bevidsthed som et forsyningsselskab, der leverer solide kerneydelser og har høje standarder for service, påpeger John Hartvig Mølgaard.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111