23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dong Energy
Birgitte Nøhr er udnævnt til senior manager i Group Finance & Services. Head of funding & capital structure Christian Mens er forfremmet til director og head of IT applications, mens Lars Engsbro er udnævnt til senior director.

I Group Support er følgende udnævnt: Head of partner finance, Martin Neubert er blevet udnævnt til senior manager, head of trade & competition, Jesper F. Mikkelsen er udnævnt til director. Desuden er head of commercial law, Anders Zoëga Hansen udnævnt til director og head of M&A, Torsten Lodberg Smed er udnævnt vice president.

I Sales & Distribution er følgende udnævnt: Head of S&D international, Kristian Kolind er udnævnt til senior manager, kundeambassadør, Vibeke Holst Andersen er udnævnt til director, head of middle office, Rasmus Plougmann Laursen er udnævnt til director og head of netstrategi, Anders Vikkelsø er udnævnt til director.

IRENA
Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energis forstander, Preben Maegaard, er blevet udnævnt til medlem af det strategiske råd for FNs internationale agentur for vedvarende energi, IRENA.

Preben Maegaard skal være med til at formulere IRENAs strategi i mange år fremover og skal være med til at sammensætte organisationens første bestyrelse.

Dr. Hermann Scheer, medlem af det tyske parlament, bliver formand for rådet, som får 16 medlemmer, der skal være repræsentative for de for tiden 144 medlemslande.

Lokalenergi
Allan Werk er blevet bestyrelsesformand for energiselskabet Lokalenergi, der ejes af Galten Elværk, Østjysk Energi, Viby El-værk og Brabrand El-selskab. Allan Werk afløser Christian Johansen som formand for Lokalenergi.

Lokalenergi rådgiver om energibesparelser og sælger el samt elrelaterede produkter til private og virksomheder.

Vattenfall
Pr. 1. oktober tiltræder Andreas Regnell stillingen som strategisk chef hos Vattenfall.

Vattenfall er Sveriges største energiselskab.

Aalborg Universitet
Rektor på Aalborg Universitet, AAU, Finn Kjærsdam har fået forlænget sin ansættelse som rektor for Aalborg Universitet med tre år. Hans nuværende ansættelsesperiode udløber den 30. april 2011, men bestyrelsen for Aalborg Universitet forlængede forleden ansættelsen frem til den 30. april 2014.

Konstitueret prorektor, Inger Askehave, blev ansat som prorektor frem til den 30. juni 2013 med mulighed for forlængelse i yderligere tre år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156