23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
APM Pipelines A/S
Jakob Bo Thomasen er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Kerst Klaas Troost er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen. Kurt Normann Nielsen, produktionsdirektør i Mærsk Olie og Gas A/S er fratrådt som formand, men forbliver i bestyrelsen. Jakob Plagborg-Møller er udtrådt af bestyrelsen.

Center for Energibesparelser
Henrik Teglgaard Lund, testchefen for Forbrugerrådets blad Tænk, bliver ny sekretariatschef for Center for Energibesparelser.

Fra 1. juli skal han være centerets daglige leder i indsatsen for at skabe energibesparelser i Danmark.

DTU
Adm. direktør i Dong Energy og cand. scient pol. Anders Eldrup indtræder i Danmarks Tekniske Universitet, DTU’s bestyrelse, hvor Sten Scheibye er bestyrelsesformand.

Han indtræder i stedet for Erik Bisgaard Madsen.

Euroheat & Power
Dansk Fjernvarmes internationale chef Birger Lauersen er ny præsident for den europæiske fjernvarmeorganisation Euroheat & Power.

Dermed indtager Birger Lauersen en af de mest betydningsfulde poster indenfor fjernvarmeorganisationernes politiske arbejde. Et job som den direkte forbindelse til EU-parlamentet på vegne af 32 nationers fjernvarmeorganisationer.

Mærsk Olie, Algeriet
Martin Paul Salmon har overtaget Engel van Spronsens post som administrerende direktør i direktionen for Mærsk Olie, Algeriet A/S.

Nordenergie Renewables A/S
Nordenergie Renewables A/S (NER) har ansat Hans Henrik Munch-Jensen, som CFO (chief financial officer). Han kommer senest fra en stilling som director i prospect A/S, og har tidligere været koncerndirektør, CFO, i medicinalvirksomheden H. Lundbeck A/S.

Nordenergie Renewables A/S investerer i europæiske vind- og solenerigparker.

Rambøll A/S
Peter Heymann Andersen, er udnævnt til direktør for Rambøll Energis globale waste-to-energy division. Han har været afdelingsleder for en af Rambølls waste-to-energy afdelinger siden 2001.

Desuden er Klaus Andersen udnævnt til afdelingsleder og Kim Steen Jensen til projektchef i Rambøll Energis globale vinddivision.

Skykon
Lars Fuglsang, 38 år, er tiltrådt som vice president i Skykon med ansvar for Skykon Composites. Han har tidligere været global research director i LM Glasfiber.

Desuden er Claus Holk Poulsen, 43 år, tiltrådt som sales director. Han kommer fra et job som director i Baltship og har tidligere været administrerende direktør i Nordex UK.

Thy Mors Energi A.M.B.A.
Den nye bestyrelse for Thy Mors Energi A.M.B.A., der kommer til at bestå af 3 medlemmer fra Thy Højspændingsværk og 6 medlemmer fra Thy Mors Energi.

Den nuværende direktør for Thy Mors Energi, Jens Søgaard vil fortsætte som direktør, mens Thy Højspændingsværks direktør, Knud Timm-Andersen i en periode vil blive tilknyttet det fortsættende selskab via en konsulentaftale.

Bestyrelsen i Thy Mors Energi A.M.B.A. vil i øvrigt have følgende medlemmer:
H.C. Krøyer (nuværende formand for Thy Mors Energi A.M.B.A.), Robert Hove (nuværende formand for Thy Højspændingsværk A.m.b.A.), Leif Berntsen (nuværende næstformand i Thy Mors Energi A.M.B.A.), Anton Kirk Toft, Søren Bertelsen, Karl Bennedsgaard, Mogens Baadsgaard, Konrad Sejersbøl og Carl Georg Lyngs.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126