23948sdkhjf

Det sker: Globale afsætningsmuligheder i olie- og gasindustrien

Eksportrådet og Danish Marine & Offshore Group inviterer i samarbejde med Offshore Denmark til et arrangement for leverandører til olie- og gasindustrien.
Repræsentanter fra ni væsentlige olielande samt specialister inden for de to vigtige problemstillinger Local Content Requirements og lokale indkøbsprocedurer vil være til stede, når Eksportrådet, Danish Marine & Offshore Group i samarbejde med Offshore Denmark inviterer til fælles arrangement for leverandørerne til olie og gasindustrien.

Målet er at skabe en dag med højt vidensniveau, hvor der samtidig omsættes viden til praksis og skabes overblik over afsætningsmulighederne globalt.

One-on-one-meetings
Dagen giver de deltagende mulighed for individuelle møder, hvor man blandt andet kan få afklaring på, hvilke markeder, der er ideelle for den pågældende virksomhed; hvilke kvalifikationskrav, der skal arbejdes videre med, samt hvilke dele af kæden ”fra brønd til tank” der er penge i – i dag og i morgen.

Eksportrådet vil være repræsenteret med sektorspecialister fra følgende vigtige olielande: Saudi Arabien, De forenede Arabiske Emirater, Rusland, Norge, Storbritannien, Kina, Indien, Mexico og Kasakhstan.

Tid & Sted
Arrangementet afholdes tirsdag d. 7. september 2010, kl. 09.00-15.00 i Eigtveds Pakhus, Udenrigsministeriet, København K.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099