23948sdkhjf

AEA får to ordrer på LT-vekslere

Averhoff Energi Anlæg skal levere LT-vekslere til Snertinge-Særslev-Føllenslev Energiselskab samt LT-vekslere, en economiser og et neutraliseringsanlæg til Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk.
Snertinge-Særslev-Føllenslev Energiselskab har bestilt en ny LT-veksler til deres Jenbacher 412 biogasmotor, som Averhoff Energi Anlæg leverede og installerede i 2008.

Samtidig har AEA afsluttet en ordre på LT-vekslere og en economiser til Dyssegårdsparken Kraftvarmeværk.

Nye LT-vekslere og economiser på Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk  
Medio april 2010 bestilte Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk to nye LT-vekslere, en ny economiser samt et nyt neutraliseringsanlæg til behandling af kondensat hos Averhoff Energi Anlæg.

Allerede i uge 17-18/2010 blev komponenterne leveret, monteret og idriftsat.  

Da varmevirkningsgraden bliver hævet med ca. 10%, kan Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk udnytte varmen i røggassen fra kedlen og motorerne mest muligt, og dermed opnår de en væsentlig forbedret driftsøkonomi.

LT-Veksler til Snertinge-Særslev-Føllenslev Energiselskab
Averhoff Energi Anlæg vil levere og montere den nye LT-veksler hos energiselskabet primo juni 2010.

LT-veksleren, der er i lodretstående udførelse, vil blive opstillet udendørs på et nyt fundament.

Ved hjælp af den nye LT-veksler kan restvarmen i røggassen fra biogasmotoren udnyttes yderligere, når den ledes fra den eksisterende HT-veksler til den nye LT-veksler. Det sker ved, at røggassen nedkøles med ca. 50 °C, når den passerer gennem LT-veksleren.

I forbindelse med afkølingen vil der blive produceret en mængde varme, som tidligere skulle produceres på værkets oliekedel eller fliskedel.

Denne ekstra varmeproduktion sker på et uændret gasforbrug, men Snertinge-Særslev-Føllenslev Energiselskab vil kunne spare udgifter til hhv. olie og flis, da driftstimerne på oliekedlen og fliskedlen vil blive reduceret.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088